Personvernerklæring publisert, 17.08.2018

Selskapene Grønne Eiendom AS og  Extra Plass Minilager AS er opptatt av å beskytte og respektere personvernet i samsvar med EUs personvernforordning (2016/679) av 27.april 2016 (General Data Protection Regulation, GDPR) og den tilsvarende norske iverksettelse av personvernforordningen.

Behandlingsansvarlig

Daglig leder er på vegne av Grønne Eiendom AS og Extra Plass Minilager AS behandlingsansvarlig for selskapenes behandling av personopplysninger.

Personopplysninger som lagres

Vi lagrer følgende personopplysninger om våre forretningsforbindelser:
Firmanavn, Navn, brukernavn, rolle, telefonnummer, e-postadresse.

Formål med behandlingen

Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser etter den avtale vi har med forretningsforbindelser og kunder.

Grunnlaget for behandlingen

Informasjon om firmanavn, navn, brukernavn, telefonnummer, e-postadresse navn, benyttes for å oppfylle inngåtte avtaler.

Innhenting av personopplysninger

Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt våre ansatte i forbindelse med ditt avtaleforhold og eller samtykke.

Utlevering av opplysninger til tredjeparter

Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det.

For å kunne oppfylle våre forpliktelser etter avtale og eller samtykke utleveres nødvendige opplysninger til våre samarbeidspartnere som databehandlere.

Sletting av personopplysninger

Opplysninger vi har mottatt i forbindelse med avtaleforhold lagres i vårt aktive kunderegister så lenge kundeforholdet eksisterer og i henhold til det enhver tid gjeldende lovverk.

Opplysninger vi etter bokføringsloven er forpliktet til å bevare vil lagres i inntil 5 år, i henhold til lovens krav.

Rettigheter for den registrerte

Vi behandler personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at det kan kreves innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger.
Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

Informasjonssikkerhet

Vi sikrer personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll.

Kontaktinformasjon

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sendes skriftlig til følgende adresser:

  • Vanlig post forretningsforbindelser:
    • Grønne Eiendom AS
      • Anolitveien 5
      • 1400 Ski
      • Telefon: 64 85 53 00
      • E-post: post@inter-sun.no
    • Extra Plass Minilager

 


Informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapslene utelukkende for å analysere bruken av nettsiden for å bedre kvaliteten på siden for deg.
Informasjonskapslene inneholder ikke sensitiv informasjon som kan identifisere deg personlig
Ved å bruke http://extraplassminilager.no samtykker du i at vi lagrer «informasjonskapslene » i din nettleser.

Hva er informasjonskapsler?

Informasjonskapsler er en standard teknologi som stort sett alle nettsteder benytter i dag. Informasjonskapsler er små tekstfiler som blir lagret på datamaskinen din. Filene kan eksempelvis inneholde informasjon om innstillinger du gjør på nettstedet, teknisk informasjon om enheten du logger på med, hvilke sider på nettstedet du besøker eller hvordan du navigerer mellom de ulike sidene på nettstedet. Les mer på https://no.wikipedia.org/wiki/Informasjonskapsel

Denne nettsiden bruker følgende informasjonskapsler

WordPress: På denne nettsiden kan IKKE besøkende logge seg inn eller benytte seg av kommentar funksjonen da denne er er slått av, men siden er basert på WordPress som benytter Informasjonskapslene for innloggede brukere og ved bruk av kommentar-funksjoner i løsningene.  Les mer om dette på https://codex.wordpress.org/WordPress_Cookies.

Wordfence: Vi benytter en sikkerhetsplugin for WordPress og bidrar til å holde nettstedet trygt og sikkert. Les mer om informasjonskapslene til Wordfence. 

Google Analytics er en nettanalysetjeneste som blir levert av Google Inc. Google Analytics brukes for å analysere bruken av nettsiden. Det innhentes informasjon om blant annet hvilke sider som er mest besøkt, hvilket tidspunkt sidene er mest besøkt, og hvordan de besøkende navigerer inne på sidene. Informasjonen som blir lagret er anonymisert. Les mer på følgende lenker: http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/partners/  https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage

Hvordan kan jeg unngå informasjonskapslene?

Du kan blokkere informasjonskapslene og samtidig få tilgang til mesteparten av innholdet, men vær klar over at det vil kunne føre til at noe funksjonalitet på nettsiden ikke virker optimalt. Hvordan du håndterer informasjonskapslene i de vanligste nettleserne kan du lese om her:

Google Chrome
Mozilla Firefox
Safari

Hvordan kan jeg slette informasjonskapslene?

På nyere Internett-lesere kan du slette dine informasjonskapsler ved  snarveistastene: CTRL + SHIFT + Delete. Dersom dette ikke fungerer kan du klikke på din relevante link under:
Google Chrome
Safari
Firefox

Husk: Benytter du flere Internett-lesere, må du slette informasjonskapslene på hver enkelt leser.